Toneelvereniging Adieu et au Revoir speelt 'Een rondje balkon voor meneer', een komedie in twee bedrijven door Ray Cooney, vertaling Jan Hulsegge.

Regie door Bart Hettinga.

De staatssecretaris Richard van der Wallen heeft een avontuurtje georganiseerd met Sophie Blom, de secretaresse van de oppositieleiders. De avond wordt echter wreed verstoord als blijkt dat er "een lijk" in de vensterbank van hun hotelkamer ligt. Hoewel het lijk uiteindelijk niet helemaal dood blijkt te zijn, wordt de situatie er niet beter op als de man van Sophie zijn ingehuurde privé-detective gaat zoeken die de slippertjes van zijn vrouw aan het controleren is.

De kabinetchef wordt opgeroepen om alles te regelen, maar zijn onhandigheden maken het probleem alleen maar groter. Terwijl de hotelmanager de goede naam van het hotel probeert te beschermen is de kelner de enige die werkelijk de avond van haar leven heeft, omdat zij regelmatig met forse fooien wordt bedankt. Mevrouw van der Wallen en zuster de Vries maken de illusie, dat er iets vreemds aan de hand is, compleet.

Een stuk dat, in deze tijd van politieke schandalen, zeker zal aanspreken!

Wegens Covid niet gespeeld.